
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkeli’nin 71. Kuruluş yıldönümü nedeniyle imtiyaz sahibi Önder Artuk ve gazete çalışanlarını ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrimizin köklü yayın kuruluşlarından olan Türkeli Gazetesinin yıllardır dürüst ve tarafsız yayın politikasını koruduğunu ifade etti. Başkan Zeybek: “Şehrimizin köklü gazetelerinden olan Türkeli’nin 71. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Başta imtiyaz sahibi Önder Artuk olmak üzere tüm çalışanlara yeni yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.
“Sivas’a gereken cevabı sahada verdi”
Ziyarette Gazetemiz muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Zeybek Pazar günü Zafer Stadyumunda oynanacak Afjet Afyonspor ve AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor maçına tüm Afyonkarahisarlıları davet etti. Başkan Zeybek: “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Afjet Afyonspor ve AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor maçına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda takımımıza destek çıkıp stadı dolduralım. Ziraat Kupasında Fenerbahçe çıktığında da söyledim. Pendikspor zamanında Fenerbahçeyi yendi. Bizde inanırsak yenebiliriz. Takımımızda çok güzel bir kardeşlik var. Sivassporun Başkanı takımımız oraya gittiğinde buraya boşuna geldiniz zaten yenileceksiniz diye ifade kullanmış bizde en güzel cevabı sahada kendilerine verdik. İnşallah Pazar günü de sahadan üç puanla ayrılıp yolumuza devam ederiz” diye konuştu.
>>Mehmet Karakaş
Yorumlar
Kalan Karakter: