BAŞKAN ULUÇAY BASININ TALEPLERİNİ ERDOĞAN’A İLETTİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyelerinin talep ve önerilerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti.
Yayınlanma :
07.11.2020 14:05
Güncelleme :
07.11.2020 14:05


DOSYAYI ELDEN TESLİM ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt tarafından basının talep ve önerilerinin yer aldığı dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etti.
“BASINIMIZ ŞEHRİMİZDE BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİPTİR”
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Uluçay şöyle dedi; Afyonkarahisar basınının bizim nezdimizde ayrı bir önemi ve yeri vardır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medya, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin öncüsüdür. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir görevi içermektedir. Son dönemde özellikle dijital medyanın da çok büyük bir gelişim gösterdiğini vurgulamak istiyorum. Şehrimiz de bölgemize baktığımızda basın açısından zengin bir yapıya sahip olmakla birlikte, kalemi güçlü birçok basın mensubunu da içinde barındırıyor. Bu haliyle bizler basına elimizden geldiğince destek olmak durumundayız. İki televizyon, 7 yerel gazete, 7 radyo ve 20’nin üzerinden internet haber sitesi ile ciddi bir güce sahip olan basınımız şehrimizde büyük bir öneme sahiptir.
“CUMHURBAŞKANIMIZ TAKİPÇİSİ OLACAĞINI İLETTİ”
Uluçay açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret ederek pandemi dolayısıyla yaşadıkları sorunları şahsıma iletip talep ve önerilerini ifade ettiler. Bizler de o talep ve önerileri bir dosya halinde Cumhurbaşkanımızın başkanlığını yaptığı 141. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında takdim ettik. Cumhurbaşkanımız da ilgili bakanlara dosyayı teslim edip takipçisi olacağını ifade etmiştir. Bizler Cumhurbaşkanımızın şehirlerdeki siyasi temsilcileri olarak milletvekillerimiz ile birlikte vatandaşlarımızdan gelen, kamu yararına uygun her talebi bizzat ileteceğimizi ve takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz” dedi. >>Yasin Ay
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: