Başkan Koyuncu , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ve belediye ekipleri ile birlikte, Aşağıaliçomak, Yenikapı, Bademli ve Adayazı köylerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, bu topraklara fedakârlıklarıyla iz bırakan ailelerin kapısını bir kez daha çaldı.
Ziyaretlerde, gaziler Mehmet Tahir Karatay, Ali Yüksel, Münir Akın ve Halit Akın ile aziz şehidimizin babası Bilal Altın ve kıymetli ailesiyle bir araya gelindi. Her hanede sıcak bir sohbet ortamı oluşurken, Cumhurbaşkanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanının selamları iletilerek ailelerin talep ve istekleri dikkatle dinlendi.
Emirdağ Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Bu ziyaretler bizim için yalnızca bir görev değil, gönülden hissedilen bir vefa borcudur. Şehitlerimizin emanetlerine ve kahraman gazilerimize sahip çıkmak, bizlere bırakılan en onurlu sorumluluktur.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: