Başkan Koyuncu Öncülüğünde Emirdağ’a Yeni Adliye Lojmanı
Emirdağ’da kamu hizmetlerini güçlendirecek yeni bir yatırım daha hayata geçiyor.
Yayınlanma :
29.09.2025 13:00
Güncelleme :
29.09.2025 13:02


Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun azimli girişimleri ve etkili koordinasyonu ile başlatılan proje, ilçedeki adliye personelinin modern ve konforlu bir yaşam alanına kavuşmasını sağlayacak.
Başkan Koyuncu, her adımda Emirdağ’a değer katacak ve ilçeyi ileriye taşıyacak projelere öncelik verdiklerini vurgulayarak, “İlçemize değer katan her projede olduğu gibi bu lojman projesinde de adımlarımızı titizlikle attık. Adliye personelimizin modern ve konforlu bir yaşam alanına kavuşması, ilçemizdeki kamu hizmetlerinin etkinliğini artıracaktır. Kadim şehrimiz Emirdağ için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçedeki her yatırımda olduğu gibi bu projeyi de yakından takip eden Başkan Koyuncu, lojmanın kısa sürede ve eksiksiz tamamlanması için ekipleriyle sürekli istişare halinde bulunuyor.
>>Yasin AY

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: