Emirdağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun; 09.30 - 21.30 saatleri arasında hizmet vereceği, cuma ve cumartesi günleri kadınların; pazar, pazartesi, salı, çarşamba günleri erkeklerin kullanılabileceği havuzun perşembe günü ise havuzun bakım ve temizliği yapılacağından dolayı kapalı olacağı bildirildi.Yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek yüzmeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet edenEmirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin en önemli eksiklerinden birini daha gidermeninmutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çok çalıştık, çok çabaladık ve ilçemizde yüzme bilmeyen kimsekalmasın düşüncesiyle Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu kıymetli hemşehrilerimizinhizmetine sunduk. Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan tesisimiz Kadim ŞehrimizEmirdağ'a hayırlı uğurlu olsun.";ifadelerini kullandı.
BAŞKAN KOYUNCU DUR DURAK BİLMİYOR
Çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Emirdağlı'yı yüzme ile buluşturacak olan, aynı zamanda Emirdağ'ın ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olan Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yayınlanma :
26.07.2023 17:14
Güncelleme :
26.07.2023 17:14


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: