Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal liderliğinde, Afyonkarahisar Belediyesi olarak eğitime ve gençlerin geleceğine olan desteğini bir kez daha göstererek, LGS ve YKS'ye hazırlanan tüm öğrenciler için ücretsiz ve kapsamlı deneme sınavları düzenlenecek.
GELECEK, BU SINAVLARLA ŞEKİLLENECEK
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından titizlikle hazırlanan deneme sınavları, öğrenciler için önemli bir hazırlık niteliği taşıyacak. Gerçekleştirecek deneme sınavları ile öğrenciler sınav heyecanını yenmesi, eksik konularını tespit etmesi, derecelerini görebilmeleri hedeflendi. Ayrıca, ücretsiz olarak sunulan bu hizmetle, hiçbir öğrencilerin maddi zorluklar nedeniyle kaliteli deneme sınavı fırsatından mahrum kalmaması ve geleceğe eşit şartlarda hazırlanması hedeflenmektedir.
“GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Burcu Köksal, "Gençlerimize yatırım yapmak, şehrimizin geleceğine yatırım yapmaktır. Bu deneme sınavlarıyla, sadece bilgi seviyelerini ölçmüyor; aynı zamanda onların sınav hazırlık sürecine ücretsiz bir destek sunarak yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Tüm öğrencilerimizi bu önemli fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
NASIL BAŞVURULUR?
TYT Deneme Sınavı, 25 Ekim Cumartesi günü Kanlıca, İbrahim Meydanoğlu, Şehit Üsteğmen Sami Çifci, Zübeyde Hanım, İbrahim Özkul ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Bilgi Evlerinde gerçekleştirilecek. Sınav, iki ayrı oturumda yapılacak olup sabah grubu saat 10.00’da, öğle grubu ise 14.00’te başlayacak.
LGS Deneme Sınavı ise 26 Ekim Pazar günü aynı merkezlerde yapılacak. Öğrenciler, saat 10.00-11.15 arasında birinci oturum (sözel), 12.00-13.20 arasında ise ikinci oturum (sayısal) sınavlarına katılacak. Kontenjanlar hızla dolmadan, öğrenciler ve veliler afişte bulunan Başvuru QR Kod üzerinden kayıtlarını hemen tamamlayabilirler.
Yorumlar
Kalan Karakter: