Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Yine 3-0’la plakayı yazdırdık. Gökhan hocamız farkı hissettirdi. Kızlarımız gittikçe daha iyi oynuyorlar. Sultanlar Ligi’ne yükseleceğimize inanıyorum. Deplasmanda Sakarya’ya 3-2 yenilmiştik ama burada Sakarya’yı yeneceğimizi düşünüyorum. Bundan sonra hiçbir takıma yenileceğimizi düşünmüyorum. Bu takım bu sene play-off oynayacak ve Sultanlar Ligi’ne çıkacak” dedi.

Zaferin Sultanlarının pasörü Simay Gazi maç esnasında diziyle ilgili bir problem yaşamıştı.
Basın mensuplarına konuşan Simay, “Sakatlık yaşamadım. Dizimde ufak bir ağrı var. Güzel bir maçtı kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki hafta Ankara’da Zeren’le oynayacağız. Hazırlıklarımıza şimdiden başladık” açıklamasını yaptı.

Takımın smaçörü Dilan Yaşar da play-off hedefini, “Evimizde oynadığımız her maç değerli. Play-off’a kadar her maça odaklanacağız. Hafta içi olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hafta sonu Ankara’da olan Afyonkarahisarlıları maçımıza bekliyoruz.” sözleriyle açıkladı.

Geçtiğimiz sezon takımın yaşadığı şampiyonluğun mimarlarından olan Sevim Odabaşı ise, “Güzel bir maçtı. Zaten temiz bir galibiyet almamız gerekiyordu. Gerekeni yaptık. Cumartesi de kazanmak istiyoruz” dedi.
ALİ FUAT GÜÇLÜER-KADİR KAPLAN
Yorumlar
Kalan Karakter: