Başkan Köksal Pastane Açılışına Katıldı
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte yeni faaliyete geçen Akarçay Pastanesi’nin açılış törenine katıldı.
Yayınlanma :
02.02.2026 12:42
Güncelleme :
02.02.2026 12:42
Şehir merkezinde düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Burcu Köksal, işletme sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.
"Şehrimiz İçin Hayırlı Olsun"
İşletmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Köksal, "Şehrimizde hizmete giren Akarçay Pastanesi’nin açılış kurdelesini kestik. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı, girişimcilerimiz için bol kazançlı olmasını diliyorum." İfadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: