BAŞKAN KÖKSAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal Mahalle Buluşmaları kapsamında bu hafta Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Fatih Mahallesi Muhtarlığında gerçekleşen buluşmaya Fatih Mahallesi Muhtarı Kenan Uçmak ve mahalle sakinleri katıldı.
“HALEN VATANDAŞLARIMIZIN EVLERİNİ SU BASMASI ÜZÜCÜ”
Afyonkarahisar Belediyesi Mahalle Buluşmaları kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Fatih Mahallesi Muhtarlık Binasında gerçekleşen ziyarette mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Köksal "mahalle sakinlerimizin görüş ve önerileri, belediyemizin hizmetlerini daha iyi ve verimli hale getirmede yol gösterici" dedi. Kendisine iletilen her konuyu dikkatle not alan Başkan Köksal ilgili birim müdürlerine hızlı çözüm bulunması için talimat verdi.
“ŞİMDİYE KADAR ALT YAPI SORUNUN ÇÖZÜLMEMESİ ÜZÜNTÜ VERİCİ”
Fatih Mahallesi sakinleri ile buluşmasında Mahalle’nin evlerine su basması ve kanalizasyon sorunları ile ilgili şikâyetleri ile ilgili üzücü ifadesini kullanan başkan Köksal, “Şimdiye kadar gelinen süreçte bu mahallenin sorunlarının çözülmesi gerekiyordu. Ama bakıyoruz ki Fatih Mahallesinde altyapı sorunu halen çözülmemiş gerçekten üzücü vatandaş halen burada yağmur suyu ile kanalizasyon suyu ile ilgili şikayetlerini dile getiriyor.” Dedi. Köksal önceliklerinin üst yapıdan önce alt yapı olduğunun altını çizerek, “Bizim öncelikli alanımız alt yapı alt yapı düzgün çalışırsa biz üs yapı işlemlerimizi daha rahat yaparız. Vatandaşlarımız halen evlerini su basması ile ilgili şikâyetlerde bulunuyorlar bu konuyu belediyemizin gerekli birimleri ile inceleyeceğiz. İnşallah buradaki alt yapı sorununu çözmek içinde elimizden geleni yapacağız.” Dedi.
“SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDECEĞİZ”
Başkan Burcu Köksal yeni başlattıkları mahalle sakinleri ile buluşmalarının devam edeceğini dile getirerek, “ Belediye Başkanlığına geldiğim andan itibaren halk ile iç içe olmak ve onların sorunlarını yerinde onlardan dinlemek için Cumaları biliyorsunuz halk gününü başlattık Mahalleleri sıra ile geziyoruz. Bu hafta Fatih Mahallesindeyiz sizi dinlemeye sorunları yerinde tespit etmeye geldik.” Dedi. Başkan Köksal Afyon Belediyesi olarak sorunları vatandaşın ağzından direk dinleyerek karar alacaklarını dile getirerek, “ Vatandaş buluşmaları devam edecek Afyonkarahisar’ın mahallelerini gezerek dertlerini dinlemeye sorunlarına çözüm önerileri bulmaya devam edeceğiz” dedi.Köksal halkın tek kuruşunu bile ziyan etmeyeceklerini ifade ederek, "Seçimlerde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı herbirinize teşekkür ediyorum. Sizleri dinlemeye; sorunları yerinde tespit etmeye geldik. Hepimizin gayesi daha güzel, daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar. Seçimlerde söz verdiğimiz gibi bu memleketi sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla ve bu memleketi seven, vatansever hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için gece gündüz çalışıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın; her şey şeffaflıkla yürüyor. Afyonkarahisarlının parasını, Afyonkarahisar için harcayacağız” dedi.
>>EVREN ATCI - ŞEYDA YEŞİLÇAY
Yorumlar
Kalan Karakter: