Başkan Kahveci: “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik Kararlılıkla Sürüyor”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Eskişehir’de gerçekleştirilen “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları”nı değerlendirerek, ülke genelinde milli birlik ve kardeşlik ruhunun güçlendiğini vurguladı.
Yayınlanma :
15.09.2025 13:28
Güncelleme :
15.09.2025 13:28






9 Ağustos 2025 tarihinde Erzurum’da başlatılan buluşmaların 5’incisi olan Eskişehir programına Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Konya, Kütahya ve Yalova’dan çok sayıda parti mensubu katıldı. Programa MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, il yönetim kurulu üyeleri, İl Ocak Başkanı Mesut Çetinkaya, belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları da yoğun bir katılım gerçekleştirdi.
İl Başkanı Ahmet Kahveci, toplantı sonrası Gazetemiz Türkeli’ye yaptığı kapsamlı değerlendirmede şunları ifade etti:



“Bu buluşmalar, ülkemizin dört bir yanındaki teşkilatlarımızın ve milletimizin teröre karşı ortak iradesini bir kez daha ortaya koymaktadır. Eskişehir’de gördük ki, Türkiye’nin her köşesinde insanlar, milli birlik ve kardeşlik için kararlılıkla bir araya gelmektedir. Bizler Afyonkarahisar teşkilatları olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyfendi’nin liderliğinde ülkemizin huzuru, güvenliği ve birliği için durmadan çalışıyoruz. Terörün kökünü kazımak, milletimizin huzurunu sağlamak ve çocuklarımıza güvenli bir gelecek bırakmak için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu buluşmalar, sadece bir araya gelmek değil, aynı zamanda ülkemizin terör ve bölücü oyunlara karşı nasıl dimdik durduğunu göstermek anlamına gelmektedir. Afyonkarahisar’dan Eskişehir’e kadar milletimizin her ferdinin bu kararlılığı görmekten gurur duyacağına inanıyorum. ‘Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik’ anlayışımızla, ülkemizin her köşesinde milli birlik ve dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz. Terörsüz Türkiye idealimiz, bu buluşmalarla toplumsal temellerini sağlamlaştırıyor ve milletimizin geleceğe güvenle bakmasını sağlıyor.”
>>Mehmet Karakaş

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: