AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Dilek Hanım Çengel, görev değişikliği sonrası ilk açıklamasını yaptı. Çengel, AK Parti'deki bayrak değişimlerinin diğer partilere benzemediğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
"Bayrağı Veren de Alan da Koşmaya Devam Eder"
Göreve yeni başlayan Çengel, AK Parti'deki bayrak değişiminin sadece bir görev devri değil, bir dayanışma ve devamlılık simgesi olduğunu belirtti. Çengel, açıklamasında "AK Parti’de bayrak yarışı farklıdır, başka partilere benzemez. AK Parti’de bayrağı veren de bayrağı alan da koşmaya devam eder. Başarılı birçok çalışmaya imza atan Ferda Ertürk başkanıma, ablama teşekkür ederim." Dedi
"Birlikte En Güzel Hikayeleri Yazacağız"
Çengel, eski başkan Ferda Ertürk’e teşekkür ederek, onun çalışmalarını daha ileri taşımak için büyük bir motivasyonla çalışacaklarını söyledi. Sözlerini, "Birlikte, el ele en güzel hikayeleri yazmak için koşmaya devam edeceğiz," diyerek tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: