BALLIPINAR GRUP’DAN AFYONKARAHİSAR’IN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEK YATIRIM
Yatırımları ile Afyonkarahisar’ın ufkunu açan Ballıpınar Grup’dan ilimize bir müjde daha.
Yayınlanma :
20.08.2021 02:32
Güncelleme :
20.08.2021 02:32


Avrupa standartlarının üzerinde olacak
1978 yılından bu zamanlara uzanan tecrübeleri ile 2010 yılında ‘Yılın Sağlık Kurumu’ ödülüne layık görülen Ballıpınar grup bünyesinde hizmet veren Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Türkiye’nin öncü sağlık merkezi olma vizyonu doğrultusunda hızla ilerleye Ballıpınar grup. İlimize Avrupa standartlarının üzerinde bir Diş hastanesi yapıyor. Afyonkarahisar halkı tarafından eski İzmir istasyonu olarak bilinen mevkide yapılacak diş hastanesi iki yıl içerisinde tamamlanacak.
“Hastalarımızın sağlığı bizim için her sedyen önce gelir”
Yatırım hakkında bilgi veren Ballıpınar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ballıpınar sürekli hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi. Nevzat Ballıpınar: “Ballıpınar Grup olarak sürekli hizmet kalitemizi arttırmak için çalışıyoruz. Alanımızda son teknolojiyi kullanıyoruz. Hastalarımızın sağlığı bizim için her sedyen önce gelir. Kliniğimizde bir profesör göreve başladı. Bütün branşlarda doçent, uzman ve profesörlerle çalışıyoruz. Ballıpınar grup olarak her zaman hizmet kalitesini arttırıyoruz. Bizim diğer kilinkilerden farkımız üç boyutlu teknolojiyi kullanıyoruz. Ağza kaşık girmeden 3 boyutlu sistemle ölçü alabiliyoruz. Antalya merkezdeki laboratuarımıza ölçümlerimiz bir saniyede iletiliyor. Antalya’daki 3 boyutlu yazılarımız modellerin kalıplarını sıfır hata ile üretiyor.”dedi.
“Hastane iki yıl içerisinde hizmete girecek”
Ballıpınar grup olarak Afyonkarahisar’a Avrupa satndartlarının üzerinde diş hastanesi yapacaklarının müjdesini de veren Ballıpınar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ballıpınar: “Ballıpınar grup olarak 4 ve 6 Bin metrekare alanda Avrupa standartlarının üstünde bir hastane yapacağız. Avrupa ile yarışacak seviyede hizmet veriyoruz. Şu anda en yoğun hastalarımız Avrupa da yaşayan gurbetçilerimiz. Hastanemiz tamamlandığında tüm Türkiye’ye örnek olacak. Afyonkarahisar halkımızın eski İzmir istasyonu olarak bildiği bölgede belediyemizden bir arsa satın aldık. Arsanın yanında galerici esnaflarının olduğu dükkânlar var. Hem arsayı hem de galerilerin üzerindeki işyerlerini satın aldık. Hastanemizin inşaatına bir ay içerisinde başlayacağız. İki yıl içerisinde de bitirmeyi hedefliyoruz. Dört bin metrekare kapalı alan olacak. Yüz araçlık bir de otopark yapacağız. Hastanemizde yataklı ünite bölümlerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz ameliyathanelerimiz olacak. Tam donanımla Afyonkarahisar’a yakışacak bir hastane olacak. Tam kapasite tamamlandığında yüz elli civarında istihdam sağlayacağız.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: