BALAYI ÖNCESİ KİTAP FUARI
3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı, ilginç bir tercihe sahne oldu. Yeni evlenen Sezin-Ali Toktaş çifti, balayına gitmek yerine Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.
Yayınlanma :
04.10.2021 02:05
Güncelleme :
04.10.2021 02:05


KİTAP FUARI'NDA MUTLUYUZ
Yeni gelin Sezin Toktaş, "Son zamanlarda düğünden sonra 'after party' denilen bir eğlence düzenlenir. Biz bunun yerine Kitap Fuarı'na gelerek daha mutlu olduk" dedi. Yeni damat Ali Toktaş da "Afyonkarahisar'da böyle büyük bir organizasyonun olması mutluluk verici. Bu Kitap Fuarı'na destek olan Valimiz'e, Belediye Başkanımız'a ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Genç çifte 3'üncü Afyonkarahisar Kitap Fuarı gezisinde nezaret eden AS Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Abdioğulları da "Çok ilginç bir olayla karşılaştık. Kitap sevgisi, balayının önüne geçti. Biz de kendilerine Fuar'da geçme amaçlı, temsili bir gelin aracı verdik. Bu güzel davranışları gördükçe, geleceğe daha umutla bakıyorum" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: