Bakan Tekin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mektubunu Gazilere Ulaştırdı
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.
Yayınlanma :
20.08.2025 17:58
Güncelleme :
20.08.2025 17:58



Ziyarette Bakan Tekin’e, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya da eşlik etti. Program sırasında İl Başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit aileleri ve gazilere gönderdiği özel mektubu Bakan Tekin’e takdim etti.
Bakan Tekin, gazilere devletin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, gösterdikleri fedakârlıkların unutulmayacağını ifade etti.




Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: