Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Vefa İftarı” programına katıldı.
İftar programına; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Hasan Arslan, İl Başkanı Turgay Şahin, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Protokolü ve Teşkilat üyeleri katıldı.

“23 YILDIR YORULMADAN BU DAVAYA HİZMET EDİYORSUNUZ”
İftar programında konuşan Bakan Göktaş, Ramazan ayında aynı sofrada buluşmanın önemine dikkat çekerek, teşkilat mensuplarının uzun yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen davaya emek verdiğini ifade ederek, “Evet, Ramazan ayına bir kez daha kavuştuk. Hatırlıyorum, geçtiğimiz yıl yine birlikte bir Ramazan’ı idrak etmiştik sizlerle birlikte. Bu sofralarda bir araya gelmek, bereketimizi paylaşmak, vefa duygumuzu pekiştirmek gerçekten çok değerli, çok kıymetli. Çünkü biliyorum ki sizler 23 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yol ve dava arkadaşları olarak hiçbir zaman yorulmadan, oflamadan, durmadan, duraksamadan; gece gündüz demeden bu davanın neferlerisiniz. Yeri geldi kimisi bu davayı yarı yolda bıraktı, yeri geldi yeni enerjileriyle katılanlar oldu. Ama biz biliyoruz ki vefa duygusu çok kıymetli. İşte bu sofralar, il başkanımızın düzenlediği bu sofralar; vefayı tekrar pekiştiriyoruz, birlik beraberliğimizi tekrar bir araya getiriyoruz. AK Partimiz ilk günden olduğu gibi bu davada emek vermiş herkesin kıymetini çok iyi bilir. Zaman zaman vefa duygusu unutulur. Ama ne olur, bu dava her şeyden kıymetli. AK Parti davası en ufak kırgınlıklara feda edilemeyecek kadar kıymetli. Sayın Cumhurbaşkanımızın davası; ufak husumetlere, makamlara, koltuklara feda edilemeyecek kadar kıymetli. Bu dava sadece ülkemiz için değil, bölgemiz için değil, dünyamız için çok kıymetli bir dava.” şeklinde konuştu.

“RAMAZAN KARDEŞLİĞİN VE BİRLİĞİN GÜÇLENDİĞİ AYDIR”
Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik ruhunu pekiştirdiğini dile getiren Bakan Göktaş, millet için hizmet anlayışının öncelikli olduğunu söyleyerek, “Kıymetli kardeşlerim; Ramazan, işte kardeşliğin, birlik ruhunun yeniden güçlendiği çok özel bir aydır. Bu ay sofralarımızı bereketle, gönüllerimizi muhabbetle buluşturur. Bizler her zaman millet için hizmeti öncelikli tutan bir davanın mensuplarıyız. Bu davanın özü ise samimiyettir. İşte tam olarak buradadır. Kutlu yürüyüşte istikametimizi belirleyen, davamızın büyüklüğüdür. Niyetimiz birdir. Bu niyet nedir? Bu niyet, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi her alanda daha ileri taşımaktır. İnancımız birdir. Bu büyük yürüyüşün asil gücü; değerlerimize, ay yıldızlı bayrağımıza, tam bağımsız Türkiye idealine, 86 milyonun kardeşliğine olan sarsılmaz inancımızdır. Bu inanç; terörün karanlığına karşı yükselen millî iradedir. Şehirlerimize huzur, sınırlarımıza güven, milletimize umut kazandıran kararlı duruştur. Terörsüz Türkiye hedefiyle geleceğimize sahip çıkma iradesidir. Bu hedef, evlatlarımızın daha güçlü bir ülkede yaşamasının teminatıdır.” ifadelerinde bulundu.

“TÜRKİYE YÜZYILI YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLİYORUZ”
Bakan Göktaş konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuna değinerek, savunma sanayi, enerji, üretim, ihracat ve sosyal politikalar başta olmak üzere birçok alanda yürütülen çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Bizim yolumuz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; mazlumun yanında duran, millet iradesini baş tacı eden, yerli ve millî duruşla büyüyen Türkiye Yüzyılı yoludur. Bu yol; savunma sanayiden enerjiye, üretimden ihracata, sosyal adaletten küresel vizyona kadar her alanda büyük Türkiye’nin yoludur. Bu yol, eser siyasetiyle, hizmet siyasetiyle daha da büyüdü. Teşkilatımız olarak da bizler samimiyetle, gayretle, ilk günkü aşkla ve heyecanla bu davamıza sahip çıkmaya devam etmemiz lazım. O yüzden sofralarımızda Ramazan’ın bereketiyle beraber inşallah bütün çalışmalarımızı vatandaşımızın yanında olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Ramazan’ın bereketini hem sofralarımızda hem de sahada; herkesin eline dokunarak, gönlüne dokunarak, gözlerine bakarak, el ele tutuşarak, kapı kapı vatandaşımızın yanında durarak vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“AFYONKARAHİSAR HER ZAMAN GÜÇLÜ DESTEK VERDİ”
Afyonkarahisar’ın her zaman güçlü destek ve misafirperverlikle kendilerini karşıladığını belirten Bakan Göktaş “Afyonkarahisar her zaman bizi gerçekten büyük bir misafirperverlikle karşıladı, karşılamaya da devam ediyor. İnşallah bu şehrimizde de güçlü bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın davasını tekrar en sarsılmaz şekilde kazanmaya devam edeceğiz. Öyle değil mi arkadaşlarım? Bizler hiç kimseyi geride bırakmayan anlayışla, her zaman vatandaşın yanında duran, milletini her şeyin üstünde tutan bir davanın üyeleriyiz. Bu davada bir olmanın, beraber olmanın ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Bir olarak, diri olarak, iri olarak inşallah hep beraber Türkiye Yüzyılı vizyonu hedeflerimize kararlılıkla ulaşmaya devam edeceğiz. Görüyorsunuz dünyadaki durumları, etrafımızda olanları hepimiz takip ediyoruz. Ama burada bizim bir liderimiz var. Ve o lideri düşündüğümüzde, Sayın Cumhurbaşkanımızı düşündüğümüzde vatandaşın aklına ilk ne geliyor? Güven geliyor. Çalışkanlık geliyor. “Önce milletim” diyen bir lider geliyor. Dünya lideri geliyor. İşte bu; bütün milletimizin gönlünde huzurla var olan bir liderimiz olduğunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: