Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağlı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan iftara katılacak.Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu, seçime çok az bir kısa süre kala yapılacak iftara Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılım sağlayacağını, burada Emirdağ için yapılacak projeler hakkında kısa bir konuşma da gerçekleşecek.Akçeşme Düğün Salonu'nda gerçekleşecek programda Kuran-ı Kerim tilavetinin yanı sıra eski Ramazan geleneklerinden Karagöz-Hacivat, Gölge oyunları, Nasreddin Hoca ve Ramazan sohbetlerinin yapılacağı iftarda çocuklar da unutulmayacak.
BAKAN GÖKTAŞ MEMLEKETİNDEN İFTARA KATILACAK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağlı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan iftara katılacak.
Yayınlanma :
28.03.2024 15:58
Güncelleme :
28.03.2024 15:58


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: