Avcılar’da Şüpheli Ölüm: Kuyumcu Orkun Kayapınar Evinde Ölü Bulundu!
İstanbul Avcılar’da iş yerine gitmeyince kendisinden haber alınamayan 34 yaşındaki kuyumcu Orkun Kayapınar, evinde ölü olarak bulundu.
Yayınlanma :
20.04.2026 12:47
Güncelleme :
20.04.2026 12:47
İstanbul’un Avcılar ilçesinde meydana gelen olayda, Marmara Caddesi’nde kuyumculuk yapan 34 yaşındaki Orkun Kayapınar’dan birkaç gün boyunca haber alamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi.
18 Nisan Cumartesi günü iş yerine gitmediği öğrenilen Kayapınar’a telefonla da ulaşamayan ailesi ve çalışanları, endişe üzerine evine gitti. Kapının açılmaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.
Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre Kayapınar’ın bir süre önce göğüs ağrısı şikâyetiyle doktora gittiğini söylediği iddia edildi. Ancak ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.
Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kayapınar’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Kesin ölüm sebebi yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: