Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, sosyal medya hesaplarından yayımlamış olduğu video ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye tarafından hazırlanan Çocuk Şenliği’ne davet etti.
Başkan Burcu Köksal, yapmış olduğu açıklarsında , “Sevgili çocuklar, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği 23 Nisan’ı dolu dolu kutlamaya var mısınız? Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda sizler için hazırladığımız Çocuk Şenliği’ne davetlisiniz. Hepinizi 23 Nisan Salı günü saat 14.30’da Zafer Meydanı’na bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
HAYDİ ÇOCUKLAR ZAFER MEYDANI’NA
23 Nisan Salı günü saat 14:30’da Zafer Meydanı’nda düzenlenecek olan Çocuk Şenliği’nde de eğlenceli disney maskotlar, palyaçolar, yüz boyama, çocuk dansları, zumbo kids, sosis balon atölyesi, ilizyon ve halk oyunları gösterileri yer alacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: