Olay bugün öğle saatlerinde Topçular Mahallesi Topçular Caddesi üzerinde bulunan inşaatta meydana geldi. İnşaat halindeki apartmanın 5 katındaki asansör boşluğuna düşen biri ağır iki yaralı İtfaiye Müdürlüğü ve 112 ekipleri tarafından olay mahallinden çıkartılıp hastaneye sevk edildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan işçilerden 1984 doğumlu Babak Najafov, ambulans içinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden işçinin Azerbaycan uyruklu olduğu öğrenildi. Diğer işçi 1984 doğumlu Sananı Fatullayev ise önce Iğdır Devlet Hastanesine daha sonra ise Erzurum Araştırma hastanesine sevk edildi.
Asansör Boşluğuna Düşen 2 İşçiden Biri Öldü
Iğdır merkez Topçular Mahallesi’ndeki bir inşaatta binanın asansörünü yapmak için kurulan iskelenin çökmesi sonucu asansör boşluğuna düşen ve yaralanan iki işçiden biri öldü.
Yayınlanma :
28.10.2025 17:36
Güncelleme :
28.10.2025 17:36
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: