Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "ihaleye fesat karıştırmak", "rüşvet", "suçtan elde edilen gelirin aklanması" ve "edimin ifasına fesat karıştırmak" iddiaları mercek altına alındı.
Soruşturma çerçevesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.
10 Kişi Gözaltına Alındı
Düzenlenen operasyonda, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter olarak görev yaparken aynı soruşturma kapsamında tutuklanan Cansel Çevikol Tuncer'in eşi V. Tuncer ile kayınvalidesi N. Tuncer gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında ayrıca belediye ve belediyeye bağlı şirketlerde görev yaptıkları belirtilen B.A., D.A., E.B., M.Ş., N.I., R.S.Ö., S.Ü. ve Ş.A. da gözaltına alınan isimler arasında yer aldı.
Soruşturma Çok Yönlü Sürüyor
Yetkililer, ANSET'e yönelik soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü belirtti. İhaleler, mali işlemler ve şirket faaliyetlerine ilişkin incelemelerin devam ettiği öğrenildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri beklenirken, soruşturmanın ilerleyen süreçte yeni gelişmelere sahne olabileceği değerlendiriliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: