Ali Özkaya'dan Faruk Duha Erhan'a Sert Yanıt: "Her konuya yorum yaparsan böyle boşa düşersin"
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan'ın, AK Parti'nin 8. Olağan İl Kongresi'nde yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamaya sert bir dille yanıt verdi.
Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erhan’a yönelik, "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu zanneder, her konuya yorum yaparsan böyle boşa düşersin" ifadelerini kullandı. Özkaya, ayrıca CHP’nin kongrelerinde yaşanan olaylara atıfta bulunarak, "Sahi, sizin kongrede kim kime ‘hırsızlar dışarı’ diyordu? Dışarı çıkan olmadığına göre ‘hırsızların hepsi içerde’ mi kaldı? Bayılana-ayılana limon-gazoz servisi devam ediyor mu?" şeklinde eleştirilerde bulundu. Bu açıklamalar, Afyonkarahisar'daki siyasi gerginliği daha da artıran bir polemiğin parçası oldu.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu zanneder, her konuya yorum yaparsan böyle boşa düşersin. Sahi, sizin kongrede kim kime “hırsızlar dışarı” diyordu. Dışarı çıkan olmadığına göre “hırsızların hepsi içerde” mi kaldı? Bayılana-ayılana limon-gazoz servisi devam ediyor mu? https://t.co/a80cWlWqR1
— Ali ÖZKAYA ???????? (@avaliozkaya) December 14, 2024
Yorumlar
Kalan Karakter: