AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, partisinin Yerel Yönetimler Değerlendirme Toplantısı’nda gündemine CHP’yi alarak belediyeciliğin vatandaşa hizmet odaklı olması gerektiğini vurguladı. Yurdunuseven, Esenyurt Belediyesi’nin bu anlayıştan uzaklaştığını belirtti.
"AK Parti Belediyeciliğinin Temelleri 1994’te Atıldı"
Yurdunuseven, AK Parti belediyeciliğinin 1994 yılında Cumhurbaşkanı’nın İstanbul’da attığı temellerle şekillendiğini ifade ederek, "2001’de partimizin temelleri Afyonkarahisar’da atıldı ve sosyal belediyeciliği Türkiye’ye yaydık. Ancak, 31 Mart’tan sonra bu belediyecilik anlayışının bazı kesimlerce siyasete, özellikle terör destekli siyasete alet edilmesini şaşkınlıkla izliyoruz," dedi.
"CHP’nin Terör İlişkisi Açıkça Gözler Önünde"
Son dönemde CHP’ye yönelik eleştirilerini yineleyen Yurdunuseven, "CHP’nin teröre desteğini defalarca dile getirdik; CHP, HDP ile aynı zihniyeti taşıyor. Esenyurt’taki programda her iki partinin temsilcileri aynı otobüste yan yana konuşarak, teröre destek veren bir belediye başkanını adeta mağdur gibi gösterdi," şeklinde konuştu. Bu durumun kabul edilemez olduğunu belirten Yurdunuseven, "Biz terörle son kişiye kadar mücadele etmeye kararlıyız," diyerek sözlerini tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: