AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Hocalar İlçe Teşkilatı'nın 8. kongresine katılarak partililerle bir araya geldi.
Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen kongreyi paylaşım yapan Arslan, "Bugün büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz AK Parti Hocalar 8. İlçe Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Aziz milletimize hizmet yolunda bayrağı daha da ileri taşıyacaklarına inandığım ilçe başkanımız Salih Sarı ve yönetimine başarılar diliyorum," dedi.
Kongrede ayrıca İYİ Parti’den AK Parti’ye katılan İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Kaya, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Sami Özer, Nail Karaca ve Orhan Kırgöz’e rozetleri takdim edilerek tebrik edildi. Arslan, yeni üyelerin katılımının partiyi daha da güçlendireceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: