AK Parti Milletvekili Yurdunuseven’den Bütçe Mesajı: “Milletimize Hayırlı Olsun”
TBMM’de 2026 yılı bütçe görüşmeleri sürerken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, kritik kurumların bütçelerinin ele alındığı oturumla ilgili değerlendirmede bulundu.
Yayınlanma :
09.12.2025 22:50
Güncelleme :
09.12.2025 22:50
Yurdunuseven, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda; Kamu Denetçiliği Kurumu, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) ile Dışişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının bütçelerinin görüşüldüğünü belirtti.
Milletvekili Yurdunuseven, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün; TBMM, Kamu Denetçiliği Kurumu, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Danıştay, HSK, Dışişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının bütçelerini görüşüyoruz. Milletimize ve Gazi Meclisimize hayırlı olsun.”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’e mecliste AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan’da eşlik etti.
>>Yasin AY
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: