AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Duyurdu: Afyonkarahisar’a 58 Yeni Sağlık Personeli Kadrosu!
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 2024 yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası kapsamında Afyonkarahisar’a toplam 58 sağlık personeli atanacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Yurdunuseven, şehre tahsis edilen kadroların detaylarını paylaştı.
Afyonkarahisar’a yapılacak atamalar arasında 4 eczacı, 2 pratisyen hekim, 3 uzman diş hekimi, 4 diş hekimi ve 45 uzman tabip yer alıyor. Milletvekili Yurdunuseven, tercih edilmesi halinde atanacak sağlık personelinin vatandaşlara ve sağlık camiasına hayırlı olmasını temenni etti.
Afyonkarahisar’da çeşitli hastanelere yapılacak bu atamaların, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırması ve vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi açısından önemli olduğu ifade ediliyor. İşte Afyonkarahisar’a tahsis edilen kadroların ayrıntılı listesi:
Yorumlar
Kalan Karakter: