Açıklamada, Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir'in görevden alınmasıyla ilgili gelişmelerin, haksız bir biçimde Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı ile ilişkilendirilmeye çalışıldığı ifade edildi.
Bakan Eroğlu'nun Hizmetleri Vurgulandı
Eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisar'a ve ülkeye büyük hizmetler sunduğu vurgulanan açıklamada, “ Prof. Dr. Veysel Eroğlu, görev yaptığı tüm dönemlerde Afyonkarahisar’ın her köşesine sayısız eser kazandırmış; barajlardan göletlere, sulama projelerinden çevre yatırımlarına kadar birçok hizmetin mimarı olmuştur. Bu eserler, yalnızca bir dönemin değil, kalıcı bir vizyonun ve hizmet anlayışının ürünüdür. AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak bizler, hizmet siyasetine gönül vermiş, milletimizin duasını kazanmış her bir isim gibi, Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da her zaman yanındayız. Teşkilatımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, vefa ve hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürecektir.” İfadelerine yer verildi.
"Yapılan Büyük Hizmetlerin Değeri Gölgelenemez”
Açıklamada son olarak, hiçbir idari değişikliğin veya spekülatif yorumun yapılan büyük hizmetlerin değerini gölgeleyemeyeceği belirtilerek, “Hiçbir idari değişiklik veya spekülatif yorum, yapılan büyük hizmetlerin değerini gölgeleyemez. Afyonkarahisar’a kazandırılan her eser, milletimizin ortak kazanımıdır. Kamuoyunun, kasıtlı biçimde yürütülen asılsız iddialara itibar etmemesini önemle rica ederiz.” Denildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: