Afyonkarahisar’ın en köklü basın kuruluşlarından biri olan Türkeli Gazetesi, 75. yılını geride bırakmanın gururunu yaşadı.
Afyonkarahisar’ın toplumsal, kültürel ve ekonomik gelişimini yıllardır okuyucularına aktaran Türkeli Gazetesi, 75. Yılını kutladı. İlkeli yayıncılık duruşuyla bölgenin güvenilir haber kaynakları arasında yer almaya kararlılıkla sürdürürken, Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı Türkel Gazetesi’nin 75. Yılını kutlayan bir tebrik mesajı yayınladı.

Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı tarafından yayınlanan kutlama mesajında, Gazetenin kurucuları merhum Dr. Sadettin Aygen ile merhum Hacı Hakkı Özsoy, Afyonkarahisar basınına kazandırdıkları değerli miras nedeniyle rahmet ve minnetle anıldı. Bu geleneği bugün aynı kararlılıkla sürdüren İmtiyaz Sahibi Önder Artuk ve tüm gazete çalışanları, verdikleri emekler dolayısıyla tebrik edildi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yayıncılıkta 75 yılı geride bırakan Türkeli Gazetesi’nin şehrin gelişimine sunduğu katkıların önemine dikkat çekerek, gazetenin ilkeli habercilik anlayışıyla daha nice başarılı yıllara ulaşması temennisinde bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: