AK GENÇLİKTEN ANLAMLI PROJE
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları, hayırseverlerin desteğiyle yetim ve öksüz çocuklara bayramlık alışverişi yaptı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı, bayram öncesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenen projede, yetim ve öksüz çocuklar alışverişe götürülerek bayramlıkları alındı. AK Gençlerin yürekleri ısıtan bu organizasyonu, toplumda yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdi.
“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”
Gerçekleşen proje hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe, Bayramların, birlik ve beraberliğin en önemli simgeleri olduğunu dile getirdi. İntepe, “Bu anlamda, yetim ve öksüz yavrularımızın yüzünü güldürebilmek, onların sevincine ortak olabilmek bizim için en büyük mutluluk. Hayırseverlerimizin de desteğiyle çocuklarımıza bayram sevinci yaşatmak istedik. Yönetim kurulu üyelerimiz bizzat çocuklarla ilgilenerek, alışverişi tamamladı. Sosyal sorumluluk projeleriyle her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
DAYANIŞMA RUHU GÜÇLENDİ
Projeye katılan AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüler, çocuklarla yakından ilgilenerek bayramlıklarını özenle seçmelerine yardımcı oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: