Afyonkarahisar’da, kamu düzeni ve güvenlik konularının değerlendirildiği Asayiş Toplantısı yapıldı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya katıldı.
Toplantıda, kent genelindeki güvenlik tedbirleri, asayiş olayları ve alınacak önlemler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Afyon’un Güvenlik ve Asayişi Masaya Yatırıldı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında, kentteki güvenlik ve asayiş konularının ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
13.08.2025 22:16
Güncelleme :
13.08.2025 22:16


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: