AFYONSPOR OTOBÜSÜNE TRAFİK CEZASI!
KULÜP BAŞKANI MEVLÜT AKKUŞ’TAN TEPKİ
Afyonspor’un takım otobüsüne, plakasında "Afyonspor" yazması ve otobüs üzerindeki yazıların ruhsata işlenmemiş olması gerekçesiyle trafik polisleri tarafından ceza kesildi.
Afyonspor’un takım otobüsüne, plakasında "Afyonspor" yazması ve otobüs üzerindeki yazıların ruhsata işlenmemiş olması gerekçesiyle trafik polisleri tarafından ceza kesildi.
Olay, Afyonspor’un maç günü yaşadığı sıkıntılarla gündeme geldi.
Afyonspor Kulüp Başkanı Mevlüt Akkuş, yaşanan duruma tepki göstererek, "Maç günü Afyon Emniyet Müdürlüğü tarafından takım otobüsümüz ve futbolcularımız stattan çıkartılmadı. Takım otobüsümüze, plaka kısmında ‘Afyonspor’ yazısı ve otobüs üzerindeki logo giydirmesi olduğu gerekçesiyle ceza uygulandı. Bu durum, maç günü motivasyonumuzu olumsuz etkiledi. Amacımız, şehrimizin takımını temsil etmek ve sahada mücadele etmek. Ancak böyle bir durumla karşılaşmak bizleri üzdü," ifadelerini kullandı.
Başkan Akkuş, takım otobüsünün üzerindeki görsellerin Afyonspor’u tanıttığını belirterek, "Bu detaylar, sadece kulübümüzü temsil etmek amacıyla yapılmış unsurlar. Bizler bu şekilde gereksiz müdahalelerin olmamasını beklerdik," dedi.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: