Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü belirtilen 1953 doğumlu Kıbrıs gazisi Abdulkadir Arslan, hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. Arslan için Hocalar ilçesinde öğlen namazına müteakip askeri cenaze töreni düzenleneceği ve ardından toprağa verileceği kaydedildi.
Öte yandan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'de Arslan için taziye mesajı yayımladı.
AFYONLU KIBRIS GAZİSİ KANSERE YENİK DÜŞTÜ
Afyonkarahisarlı Kıbrıs gazisi Abdulkadir Arslan 70 yaşında akciğer kanserine yenik düşerek yaşamını yitirdi.
Yayınlanma :
09.08.2023 12:03
Güncelleme :
09.08.2023 12:03


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: