Afyonlu kayıp gençten acı haber!
Cansız Bedeni Yuvacık Barajı'nda Bulundu
Kocaeli'nin Yuvacık Barajı'nda, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Dişli kasabasına kayıtlı 35 yaşındaki A.C.S.'nin cansız bedeni bulundu.
Kocaeli'nin Yuvacık Barajı'nda, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Dişli kasabasına kayıtlı 35 yaşındaki A.C.S.'nin cansız bedeni bulundu.
A.C.S.'nin kaybolduğu yönündeki ihbarların ardından, emniyet güçleri ve arama kurtarma ekipleri, baraj çevresinde yoğun bir araştırma başlattı.
Yapılan incelemelerde A.C.S.'nin terkedilmiş otomobili Yuvacık Barajı yakınlarında bulundu. Ekipler, cansız bedeni sudan çıkarmak için çalışma başlattı. Olay yerine çağrılan iş makinesi ile baraja giden yol açıldı ve itfaiyeye ait botun kıyıya getirilmesi sağlandı. Dalgıç itfaiye personeli, deniz polisi ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, bota binerek barajın ortasına açıldı.
A.C.S.'nin cansız bedeni, dalgıç ekipler tarafından sudan çıkarıldı ve kıyıya getirildi. Olay yerindeki incelemelerin ardından A.C.S.'nin cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: