Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Kars’ta organize edilen U-15 Serbest, Grekoromen ve Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Afyonkarahisarlı sporcular önemli dereceler elde etti. Farklı sıkletlerde mücadele eden sporcular, şampiyonayı çok sayıda madalya ile tamamladı.

SEBAHAT IŞIKÇI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Taşoluk Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Sebahat Işıkçı, 42 kilogram kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Altın madalya kazanan sporcu, bu başarısıyla Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

AFYONLU SPORCULARDAN DERECELER
Şampiyonada Afyon Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Sivrikaya Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Aynı kulüpten Ecrin Dudu Gümüş ise Türkiye üçüncüsü oldu. Taşoluk Spor Kulübü sporcusu Elvan Ebrar Gökbulut da 50 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Zeynep Batı ve Seda Künt ise şampiyonayı Türkiye beşincisi olarak tamamladı.

TAKIM HALİNDE ÜÇÜNCÜLÜK GELDİ
Afyon Gençlik ve Spor Kulübü, elde edilen bireysel derecelerle birlikte takım sıralamasında Türkiye üçüncüsü oldu.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyonaya katılan sporcular ile antrenörler Yakup Yağcı, Neslihan Erdoğan ve Hakan Erdoğan tebrik ederek, Türkiye şampiyonu Sebahat Işıkçı’ya Avrupa Şampiyonası’nda başarı dilekleri iletti.
Yorumlar
Kalan Karakter: