Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar Köyü nüfusuna kayıtlı, Zaferyolu İlkokulu’nun sevilen öğretmenlerinden İsmail Yakut’un vefatı, başta ailesi olmak üzere eğitim camiası ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.
Uzun yıllar görev yaptığı okulda öğrencilerine sadece ders değil; sevgi, disiplin ve insanlık değerlerini de aşılayan İsmail Yakut, meslektaşları ve veliler tarafından çalışkanlığı ve mütevazı kişiliğiyle tanınıyordu. Öğrencilerinin hayatına dokunan Yakut’un ani vefatı, Şuhut’ta büyük bir boşluk bıraktı.
Merhum öğretmenin cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Atlıhisar Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedilecek.
Türkeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, öğrencilerine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
>>Yasin AY
Yorumlar
Kalan Karakter: