Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2025-2026 eğitim öğretim yılı için yurtlarda sunulacak hizmetlere yönelik kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.
Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan başkanlığında düzenlenen planlama ve değerlendirme toplantısına, Eğitim Şube Müdürü ile il genelindeki yurt müdürleri katıldı.
Toplantıda, öğrencilerin yurt ortamında hem akademik gelişimlerinin desteklenmesi hem de sosyal ve kültürel etkinliklerle aktif bir yıl geçirmesi hedeflendi.
Yeni dönemde düzenlenecek eğitim programları, seminerler, atölyeler ve etkinlik takvimi detaylı şekilde ele alındı.
Afyonkarahisar’daki yurtların, gençlerin sadece barınma ihtiyacını karşılamakla kalmayıp onların kişisel, sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayacak bir merkez olmaya devam edeceği vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: