Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen başarılı bir operasyonla, uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 2.682 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uygulama Noktasında Şüpheli Araç Durduruldu
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son yapılan uygulama sırasında şüpheli hareketler sergileyen bir otomobil durduruldu. Araçta yapılan detaylı aramada 2.682 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Yetkililer, sentetik ecza türü uyuşturucu maddelerin özellikle gençler arasında yaygınlaştığına dikkat çekerek, bu tür operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

İki Şüpheli Tutuklandı
Olayla ilgili olarak araçta bulunan M.A. ve O.S. isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretiyle mücadelenin kent genelinde aralıksız devam edeceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: