Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Haşhaş Tarlalarını Ziyaret Etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehrin simgesi haline gelmiş haşhaş tarlalarını gezdi.
Tarlaların görsel güzelliği ve kapsüllenme süreci hakkında bilgi veren Vali Yiğitbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tarlaların kuruma aşamasında olduğunu duyurdu.
Afyonkarahisar’ın haşhaş tarlaları, şehrin doğal güzelliklerinden biri olarak biliniyor ve her yıl ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Vali Yiğitbaşı ziyareti sırasında; “Şehit ailelerimizi ziyarete giderken şehrimizin simgesi meşhur haşhaş tarlasına girmesek olmazdı.
Görsel güzelliği ile büyüleyen haşhaşlar şimdilerde kapsüllendi ve kuruma aşamasına geçmek üzere tarlaları süslüyor.” Şeklinde paylaşımda bulundu. >>Hilal Parlak
Yorumlar
Kalan Karakter: