Afyonkarahisar Jandarması’ndan Hırsızlık Suçlusuna Kıskaç
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı başarılı bir operasyonla yakaladı.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, şehir genelinde aranan şahısların yakalanması ve suçlarla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında, önemli bir yakalama gerçekleştirildi.
Jandarma ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucunda, hakkında "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.B. isimli şahıs, Afyonkarahisar İl Merkezi'nde tespit edilerek yakalandı.
Yakalanan şahıs, Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan K.B., cezasını çekmek üzere Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini bildirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: