Patlak, lifebox, AJet ve ROKETSAN sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan 6 kategorideki 112 fotoğrafını inceledi.
Mehmet Patlak, "Gazze: Açlık" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Gazze'de beslenme sorunu yaşayan Yezen'in sağlık durumu kötüleşiyor" isimli kareyi seçti.
"Haber" kategorisinde Emin Sansar'ın "Kutlamalar", "Spor"da Mehmet Futsi'nin "Yüzücü", "Doğal Yaşam ve Çevre"de Beytullah Eles'in "Göklerde bir kale" karelerini tercih eden Patlak, "Günlük Hayat"ta Mahmoud Abu Hamda'nın "Umut" "Portre"de ise Ahmet Aslan'ın "Yılların ardından" fotoğrafını oyladı.
Patlak, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel ve değerli olduğunu belirterek, "Seçmekte zorlandım. İnşallah seçtiğim fotoğraflar dereceye girer. Ülkemizin ramazan ayını da tebrik ediyorum." dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: