Yaklaşık 9 bin nüfuslu Başmakçı ilçesinde düğünler, belediyeye ait pazaryerinde gerçekleştiriliyor. Sabah saatlerinde pazarcı esnafının tezgâh açtığı alan, akşamları müzikli düğünlere ev sahipliği yapıyor. İlçeye dışarıdan gelenler ise pazar yerinde yapılan düğünleri şaşkınlıkla karşılıyor.
Çevre Sakinleri Bezdi
Özellikle pazaryeri çevresinde yaşayan vatandaşlar, haftada üç gün düzenlenen düğünlerden dolayı büyük rahatsızlık yaşıyor. Gürültü nedeniyle evlerinde dinlenemediklerini belirten ilçe sakinleri, çözüm bulunmasını istiyor.
İlçe Halkı Çözüm Bekliyor
Başmakçı’da yıllardır devam eden bu uygulamanın son bulması için vatandaşlar belediyeden adım atmasını bekliyor. İlçeye modern bir düğün salonu kazandırılması gerektiğini dile getiren ilçe sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: