Afyonkarahisar Barosunda, Yeni Avukatlar Yemin Ederek Ruhsatlarını Aldı
Afyonkarahisar Barosunda Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan Avukatlar Av. Semih Akdağ, Av. Nurullah Abdullah Akarslan, Av. Atakan Çetin, Av. Abdülkadir Karacaoğlu, Av. Hamit Demirkan ve Av. Şöhret Can Kolsun; Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. M İpek Yılmaz Göktürk, Baro Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu huzurunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldı.
Törende Avukatların yakınları da hazır bulunarak, bu sevince ortak oldu.
Törende konuşan Baro Başkanı Göktürk, “Mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyorum.” Dedi.
Afyonkarahisar Barosu, mesleğe yeni başlayan Avukatlar adına Çanakkale Ormanlarının tekrar yeşile dönmesi için 1 adet fidan bağışı yapıldığını ve sertifikaların avukatlara takdim edildiğini açıkladı.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: