Afyonkarahisar İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, 4-6 yaş grubu ve ihtiyaç odaklı Kur’an kursu öğreticileri katıldı.
Toplantının açılışını İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak yaptı. Yeni eğitim-öğretim yılının daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantıda, öğreticiler görüş ve önerilerini paylaştı.
Toplantıda söz alan Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Yeler, yeni dönem için uygulanacak esaslar hakkında öğreticilere sunum yaptı.
Kur’an kurslarının daha planlı ve etkili bir şekilde işlemesi için yapılacak çalışmalar detaylı şekilde aktarıldı. Toplantı sonunda, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının tüm Kur’an kursu öğreticileri için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: