Afyon üreterek gelişecek
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'da hayata geçirecekleri üretim hamlesi ile kentin üreterek gelişeceğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında; Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Veysel Karani, Karşıyaka ve Sahipata mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında ise; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ayakkabıcılar Odası, Tarım Kredi Kooperatifi, Elektrikçiler Elektronikçiler Odası, Ziraat Odası Başkanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü, AKSA Doğalgaz İl Müdürlüğü ile TEMPO Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.
Taraftarlarla Birlikte Maç İzledi
Her zaman halkın içinde olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydeden Çetinkaya, hafta sonu AFJET Afyonspor ile İstanbulspor karşılaşmasını maraton tribünde taraflarla birlikte izledi. Maç boyunca renkli görüntülerin yaşandığı karşılaşmada Çetinkaya’ya taraftarlar büyük ilgi göstererek kendisiyle sık sık hatıra fotoğrafı çekindiler.
Tarım Projeleri Masaya Yatırıldı
Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar'la bir araya geldi. İl müdürlüğündeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Çetinkaya, İl Müdürü İbrahim Acar'la tarım projeleri hakkında istişarede bulundu. İl Müdürü Acar'a "Teknolojik Sera" projesi hakkında bilgiler veren Çetinkaya, "Bilindiği üzere Afyonkarahisar tarım nüfusunun yoğun olduğu bir kent. Sayın Müdürümüzden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilimize sera üretim üstü yapma planını duyduk. Müdürümüze Teknolojik Sera projemizi anlatarak projemizin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gördük. Ziyaretimizde tarımdaki toplulaştırma konusuna da değinerek konunun önemden bahsettik. Yapacağımız üretim hamlesinin altyapısını ve konuyla ilgili oluşturacağımız tarıma dayalı OSB projemizi müdürümüzle paylaştık. Afyonkarahisar'ın, İstanbul kırmızı et sektörünün yüzde 30'una hükmettiğini iyi ürettiğimizi fakat doğru pazarlayamadığımız görüşünde yetkililerle birleştik. MHP Milletvekilimiz sayın Mehmet Taytak'tan Afyonkarahisar'ın da kenevir ekilen iller arasına girmesi için yaptığı çalışmalarla ilgili aldığımız müjdeyi il müdürümüz ile paylaştık." dedi. >>Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: