AFYON’U DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ
Programları çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Vali Gökmen Çiçek, projeleri, yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alıyor. Vali Çiçek, bu kapsamda Sinanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Yayınlanma :
21.04.2021 08:00
Güncelleme :
21.04.2021 08:00


Çok az kaldı
Vali Çiçek ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında: “Bittiğinde Türkiye'nin en büyük 2. müzesi olacak ve önemli bir eksikliğimizi giderecek olan müzemizin inşaatında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin kültür hayatına katkı sağlayacak olan müzemizi çok kısa sürede tamamlayacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Muhteşem güzellikteki eserlerimizi yeni müzemizde sergilemek için sabırsızlanıyoruz. Arkeolojik eserlerin çokluğu bakımından çok üst sıralarda yer alan İlimiz müzemizin tamamlanmasıyla beraber bu büyüleyici eserleri görmek için gelecek çok sayıda misafir ağırlayacak. Çok az kaldı” ifadelerini kullandı.
Spor yatırımları tam gaz
Ardından Sinanpaşa ilçesine geçen Vali Gökmen Çiçek öncelikle spor yatırımlarını inceledi. Sinanpaşa Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, inşaat çalışmaları süren Spor Salonu, Soyunma Odası ile ışıklandırma ve çevre düzenlemeleri çalışmaları konusunda yetkililerden bilgiler aldı.
Üretimden vazgeçmeyen
Sinanpaşa Kadın Kültür Evi'ni de ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Evi'nde yer alan Kütüphane, Spor Salonu ve Şark Odasında incelemelerde bulundu. Üretim Atölyelerini de inceleyen Vali Çiçek, birbirinden lezzetli sebzeli erişte kesimi yapan kadınlara eşlik etti. Vali Çiçek, kadınlarla sohbetinde hem Kadın Kültür Evi ve Üretim Atölyeleri ile ilgili görüşlerini aldı hem de üretimden vazgeçmemelerini istedi. Kadınlara her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten Vali Çiçek: “Afyonkarahisar’ı hep birlikte en iyi noktalara taşıyacağız, daha da güzelleştireceğiz” dedi.
Vatandaşları dinledi
Sinanpaşa ilçesi ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. İlçedeki çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Çiçek, onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Son olarak kısa sürede faaliyete geçmesi planlanan Sinanpaşa ilçesi Güney Jandarma Karakol Komutanlığı binasında incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, yetkililerden çalışmadaki son duruma ilişkin bilgiler aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: