AFYON MUHTARLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ KURULTAYI GERÇEKLEŞTİ
KURULTAY’DAN SÜRPRİZ BİR KARAR ÇIKTI!
Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kurultay, yoğun katılımla ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Muhtarların tam kadro katılım sağladığı etkinlikte, geleceğe yönelik önemli mesajlar verilirken, birlik ve dayanışmanın altı çizildi.
Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kurultay, yoğun katılımla ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Muhtarların tam kadro katılım sağladığı etkinlikte, geleceğe yönelik önemli mesajlar verilirken, birlik ve dayanışmanın altı çizildi.
Yapılan Kurultayın ardından konuşan Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Özcan; “Dernek olarak 12 Şubat Çarşamba günü kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde Muhtarlar Ege Federasyonuna bağlanma kararı aldık. Dernek olarak Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonuna bağlandık.”dedi.
Sıcak bir atmosferde gerçekleşen kurultayda, katılımcılara sıcak bükme ve çay ikram edildi. Samimi sohbetlerin ve görüş alışverişlerinin yaşandığı etkinlikte, muhtarlar mahalleleri adına önemli konuları değerlendirme fırsatı buldu. Kurultay sonunda ise, bu anlamlı günü ölümsüzleştirmek isteyen muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
“TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDARASYONA BAĞLANDIK”
Dernek olarak Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonuna bağlandıklarını ifade eden Afyon Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Özcan: “Dernek olarak 12 Şubat Çarşamba günü kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde Muhtarlar Ege Federasyonuna bağlanma kararı aldık. Dernek olarak Türkiye Muhtarlar Konfedarasyonuna bağlandık. Çalışmalarımızı onlarla birlikte sürdüreceğiz. Kongremizde Yönetimimizi ve Türkiye Muhtarlar konferasyonuna katılacak üst kurul delegelerini seçtik. Derneğimizin amacı ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içinde muhtarlarımız için çalışmak ve üyelerimizi artırmak hedefimiz. Her alanda birbirimize Muhtar olarak destek olmak, işlerimizde yardımcı olmak iyilik ve güzelliklerde hep beraber olmak amacımız. Kongremizin tüm Muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlik olursak başaramayacağımız hiç bir iş yoktur. Tüm Muhtarlarımızla güzel sağlıklı günlerde beraber olmayı diliyorum”dedi.
AFYON MUHTARLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM VE DENETİM LİSTESİ
Deniz Özcan
Şengül Neşe Yılmaz
Şule Öztürk
Öznur Hız
Selami Aksoy
Abdullah Tufan
Mehmet Yalçınkaya
Mehmet Eroğlu
>>Özel Haber: Yasin AY
Yorumlar
Kalan Karakter: