Afyonkarahisar Ticaret Borsası Proje Birimi, Afyonkarahisar’daki KOBİ’leri temsilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen “Türkiye-AB İş Diyaloğu II Enerji Verimliliği Destek Programı’na katıldı.
Program kapsamında, Afyonkarahisar’da belirlenen küçük ve orta ölçekli işletmelerde enerji verimliliği çalışmalarının yürütülmesi planlanıyor. Bu çalışmalarla birlikte KOBİ’lerin enerji tasarrufu sağlamaları, çevresel sürdürülebilirliklerini artırmaları ve maliyetlerini düşürmeleri hedefleniyor.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası yetkilileri, bu programın yerel işletmelere önemli katkılar sunacağını belirterek, enerji verimliliği alanında farkındalık ve uygulama kapasitesinin artırılmasının önemine dikkat çekti.
Yorumlar
Kalan Karakter: