AFYON KALESİ’NE LEZZET İMZASI: AFYON KALESİ'NE HELİKOPTERLE AŞÇI KEPİ BIRAKILDI
Afyonkarahisar, 27-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali öncesinde tarihi Afyon Kalesi'ne helikopterle aşçı kepi bırakıldı.
UNESCO tarafından tescillenen Gastronomi Şehri Afyonkarahisar, mutfak zenginliklerini ve kültürel mirasını dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GastroAfyonfest, hem yerel hem de uluslararası ziyaretçilere kapılarını açıyor.
Festival öncesinde Afyonkarahisar Belediyesi dikkat çeken bir etkinliğe imza attı. Bu sabah, kentin sembolü haline gelen tarihi Afyon Kalesi'ne helikopterle aşçı kepi bırakıldı.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: