Afyon hızla büyüyecek
Bolvadin Girişim Grubu’nun İstanbul’da organize ettiği 25’inci Geleneksel iftar programına katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal: “Afyonkarahisar ve Bolvadinimiz önümüzdeki süreçte çok daha hızlı büyüyecek Bu büyümeyi hep birlikte uyum içinde çalışmayı sürdürerek sağlayacağız” dedi
İstanbul’da Bolvadin Girişim Grubu’nun bu yıl düzenlediği 25’inci geleneksel iftar programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal ve Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın yanı sıra Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Dayı, 22 ve 23 dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Özburun Belediye Başkanı Asım Kızılaslanile İstanbul’da yaşayan çok sayıda Bolvadinli katıldı.
ÖĞRENCİ SAYISI ARTTI
Bolvadin’in son yıllarda yapılan yatırımlarla önemli bir gelişim kat ettiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bolvadin’in artık bir ilçenin ötesinde il merkezi gelişmişliği ve büyümesini yakaladığını aktardı. Her alanda yapılan yatırımların yanı sıra Bolvadin’de üniversiteye kazandırılan bölümlerle öğrenci sayısının hızla arttığına değinen Milletvekili Özkal, Bolvadin’in önümüzdeki birkaç yıl içinde 6-7 bin öğrenci sayısına ulaşacağını kaydetti. Öğrencilerin Bolvadin’in ekonomisini kalkındıracağına değinen Özkal, “Siz değerli hemşerilerimin yaptıkları sivil toplum faaliyetleriçok önemli. Hem hayır işlerinde bulunuyor hem de Bolvadinimizin ve Afyonkarahisarımızın tanıtımına katkı sağlıyorsunuz. Afyonkarahisar ve Bolvadinimiz önümüzdeki süreçte çok daha hızlı büyüyecek Bu büyümeyi hep birlikte uyum içinde çalışmayı sürdürerek sağlayacağız.” dedi.
YATIRIMLAR ARTACAK
Bolvadin’e yatırımların artarak devam ettiğini söyleyen Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan “Gurbette olmanıza rağmen Bolvadin’e olan ilginizin ve sevginizin devam ettiğini biliyorum. İnşaallah son dönemde ilçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırımları artırarak devam ettiriyoruz. Destekleriniz ve dualarınız bizler için en önemli teşviktir. İlçemize sılayı rahimde bulunduğunuzda yapılan hizmetleri görme imkanınız olacaktır.” ifadelerini kullandı. >>Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: