Etkinliğe Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Afyon basınının tam kadro katılımı ile gerçekleşti. gazetecilerin yoğun çalışma temposuna kısa bir mola vererek doğa ile iç içe vakit geçirmeleri ve meslektaşlarıyla kaynaşmaları için önemli bir fırsat sunan program Gazeteciler, güne güzel bir kahvaltı ile başlarken, Taşoluk mesire alanının doğal güzellikleri eşliğinde sohbet etme imkanı buldular.
Çeşitli Aktivitelerde gündemin yoğunluğundan uzaklaştılar
Kahvaltının ardından çeşitli aktiviteler düzenlendi. Spor oyunları, doğa yürüyüşleri ve çeşitli eğlencelerle devam eden program, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
Etkinlikte ayrıca, usta gazetecilerin meslek hayatındaki tecrübelerini paylaştıgı programda çocuklarda unutulmadı. düzenlenen ödüllü yarışmalar ve çekilişler, katılımcılara hem eğlenceli anlar yaşattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: