“SEÇİMLERE 3 AY KALA VATANDAŞIN AYAĞINA GİDEN ZİHNİYETİ DEĞİŞTİRDİK”
DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık: “Afyonkarahisar ve çevre ilçeleri dolaşarak halkımızın sorunlarını yerinde dinledik. Genel merkezimiz tarafından gönderilen otobüslerle vatandaşlarımızı coşturduk, heyacanlandırdık. Anladık ki vatandaşlarımız sabırsızlıkla seçimleri bekliyor. Deva kadrolarının görece gelmesini bekliyor. Zaman zaman otobüsten indik vatandaşlarımızın sorduğu sorulara cevap verdik. Vatandaş seçim tarihi belli oldu mu? Neden dolaşıyorsunuz? Cevabımız çok net biz yılın 12 ayı vatandaşlarımızla iç içeyiz, dertleriyle üzülüp, sevinçlerine ortak oluyoruz. Görülmeyeni görmek, duyulmayanı duymak için özveri ile vatandaşlarımız ile görüşüyoruz.” dedi.
“SİYASET ZEMİNİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Daylık: “DEVA Partisi birçok ilki siyasete kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek, Eylem planları ile sorunların nasıl çözüleceğini şimdiden anlatan bir partiyiz. Bize soruyorlar ya bu eylem planlarını iktidar uygularsa diye. Bizde tam bu noktada diyoruz ki keşke yapsalar da iktidara geldiğimizde daha az hasarla teslim alsak.” dedi.
“YAKLAŞIK 2 GÜNDE BEŞ İLÇE VE CİVAR KÖYLERİ ZİYARET ETME FIRSATIMIZ OLDU”
Daylık: “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Afyonkarahisar’a ayrı bir sevgisi var ayrı bir ilgisi var bilindiği üzere Afyonkarahisar’ın eniştesi. Seçim çalışmalarımıza destek vermek için ilimize seçim otobüsü gönderildi. Tüm Türkiye’de aynı sekilde karış karış dolaşarak seçimlere hazır bir parti olacağız inşallah.” diyerek sözlerini noktaladı. >>TÜRKELİ
Yorumlar
Kalan Karakter: